Новости

Facebook kërkon një fotografi të vërtetë për të verifikuar përdoruesin gjatë aktivitetit të dyshimtë, dhe Instagram po teston funksione të reja, duke përfshirë repost

Facebook ka kërkuar disa përdorues të ngarkojnë foton e tyre për të verifikuar identitetin e tyre

Facebook ka kërkuar disa përdorues të ngarkojnë foton e tyre për të verifikuar identitetin e tyre.

Përdoruesit u prezantuan me një dritare me përmbajtjen e mëposhtme:

"Ngarko një foto që tregon qartë fytyrën tënde. Kur na dërgoni një foto, ne do ta kontrollojmë atë dhe pastaj do ta heqim tërësisht nga serverët tanë. "

Kjo veçori është dizajnuar për të ndihmuar Facebook "të identifikojë aktivitetin e dyshimtë në pika të ndryshme të ndërveprimit në vend, duke përfshirë krijimin e një llogarie, dërgimin e kërkesave për mik, vendosjen e pagesave të reklamave dhe krijimin ose redaktimin e reklamave". Kërkesa për fotografi për identifikimin e përdoruesit është një proces automatik. Aktivizohet në rastin kur përdoruesi përpiqet të kryejë një nga veprimet e specifikuara ose zbulohet fakti i përdorimit të llogarive të shumëfishta. Për të verifikuar identitetin tuaj, duhet të jepni një foto origjinale që nuk është ngarkuar më parë në Facebook. Ndërsa fotografia është duke u analizuar, përdoruesit nuk mund të hyjnë derisa Facebook t'i kontaktojë përsëri, gjë që mund të zgjasë 72 orë.

Ndërkohë, Instagram po teston karakteristika të reja. Midis tyre përmenden kërkimet për imazhe GIF të animuara për shkarkim në histori; duke krijuar një listë të preferuar të miqve për të ndarë materiale me vetëm një grup të vogël njerëzish; aftësia për të arkivuar automatikisht të gjitha historitë e përdoruesve; mundësitë e kërkimit për hashtags dhe emoji; aftësia për të gjetur hashtags dhe për të marrë imazhet më të njohura dhe tregimet më të njohura.

Raportohet edhe për shfaqjen e një butoni shtesë, të bërë në formën e një ikone me një shigjetë të dyfishtë. Shtohet pranë butonave standarde për të dërguar një koment ose një shenjë "si". Me ndihmën e një butoni të ri, përdoruesit do të jenë në gjendje të ripublikojnë materialet e tyre të preferuara. Prezantimi i funksionit të fundit ka qenë prej kohësh kërkuar nga përdoruesit. Kjo mundësi ekziston në të gjitha rrjetet sociale, por është injoruar nga zhvilluesit e Instagram për një kohë të gjatë.

Duhet të theksohet se deri më tani po flasim vetëm për testimin e karakteristikave dhe aftësive të reja të Instagram. Ndërkohë që nuk ka informata se kur këto mundësi shfaqen në aplikimin zyrtar të shërbimit dhe nëse ato shfaqen aty fare.

Burimi: Pragu 1 . 2

Уважаемые партнеры, если Вас заинтересовала наша продукция, мы готовы с Вами сотрудничать. Вам необходимо заполнить эту форму и отправить нам. Наши менеджеры в оперативном режиме обработают Вашу заявку, свяжутся с Вами и ответят на все интересующее Вас вопросы.

Или позвоните нам по телефонам: (048) 823-25-64

Организация (обязательно) *

Адрес доставки

Объем

Как с вами связаться:

Имя

Телефон (обязательно) *

Мобильный телефон

Ваш E-Mail

Дополнительная информация: