Si të krijoni një shitje reklamash të marketingut: 5 mësime - Blog BYYD

  1. Mësimi 1: Dini produktin tuaj
  2. Mësimi 2: Prezantoni audiencën tuaj
  3. Mësimi 3: Sigurohuni që të zgjedhni kanalin tuaj të shitjeve
  4. Mësimi 4: Sigurohuni që krijuesi juaj tërheq vëmendjen.
  5. Mësimi 5: Test

Ne flasim për 5 pikë, pa të cilat nuk mund të merrni reklama me efektivitet.

Mësimi 1: Dini produktin tuaj

Për të shitur diçka, ju duhet të zhvilloni një prezantim të produktit - atë që mund t'i ofroni klientëve tuaj. Në këtë fazë, shumë marketers bëjnë një gabim: ata ulen përpara një ekran të bardhë monitor ose një copë letre dhe kërkojnë frymëzim. Dhe çfarë bëjnë marketistët me përvojë?

Pavarësisht nga ajo që shitni, filloni duke përmbledhur të gjitha të dhënat që janë në produkt. Si u krijua, cilat prona ndryshojnë nga konkurrentët, a ka ndonjë karakteristikë unike (UTP). Veçanërisht e rëndësishme është informacioni i fundit - ai do të formojë bazën për shkrimin e headers reklamuese në të ardhmen që shesin tituj. Vetëm filloni duke përmbledhur gjithçka që dini për produktin, dhe idetë së shpejti do të vijnë së shpejti në kokën tuaj.

Mësimi 2: Prezantoni audiencën tuaj

Një aspekt tjetër i krijimit të një reklamimi të suksesshëm krijues është përputhja e tij me dëshirat, nevojat, interesat dhe gjuhën e njerëzve me të cilët do ta shisni atë. Nëse audienca juaj e synuar është adoleshentë meshkuj që janë të interesuar në skateboarding dhe hip-hop, nuk do t'u ofroni kostume konservatore të biznesit që janë të rëndësishme për meshkujt e moshës së mesme të një statusi dhe profesioni të caktuar. Ajo që funksionon mirë për shitje në një grup do të dështojë në një tjetër.

Marketers me përvojë thonë se për të zhyten në stilin e jetës së klientit tuaj të mundshëm, ju duhet të kaloni kohë. Jeni të përgatitur për këtë. Për shembull, shikoni një film që një klient potencial do të donte. Shfletoni revista që janë relevante për audiencën tuaj të synuar. Shikoni në turmë për blerësit tuaj të mundshëm dhe dëgjoni si ata thonë atë që ata urdhër në kafene dhe restorante dhe kështu me radhë. Sigurisht, kjo është e gjitha si mbikëqyrje, por jo. Ju vetëm duhet të jeni të vëmendshëm gjatë gjithë kohës, 24 orë në ditë dhe të grumbulloni informacion pak nga pak.

Ju vetëm duhet të jeni të vëmendshëm gjatë gjithë kohës, 24 orë në ditë dhe të grumbulloni informacion pak nga pak

Shkolla e fushatës së reklamave Letovo. Shikoni rastin në mënyrë të plotë. Ne shkuam te audienca e synuar me ndihmën e trajtimit socio-demografik ("mosha prindërore" -32-42 vjeç) dhe interesat që kanë punuar në bashkëpunim - "përmirësimi dhe edukimi" prindëror +

Ju mund të organizoni një grup fokusimesh njerëzish që mund të jenë blerësit tuaj, mbajnë një takim me ta, bëjnë pyetësorë me pyetje të interesit dhe u japin atyre të plotësojnë.

Si rezultat, ju merrni një pamje të plotë se si duken klientët tuaj potencialë. Kjo do t'ju japë një drejtim për të zhvilluar një krijues që me siguri do të tërheqë vëmendjen e tyre dhe t'ju bëjë të bleni produktin tuaj.

Mësimi 3: Sigurohuni që të zgjedhni kanalin tuaj të shitjeve

Reklamimi është i pamundur pa një faqe ulje me elemente shitjesh, ato përmbushin një qëllim tjetër dhe kanë një kuptim të ndryshëm për suksesin e fushatës suaj. Nëse po shkruani një letër shitëse ose po zhvilloni faqen kryesore të faqes, keni nevojë për një titull tërheqës dhe tekst që do të prezantojë produktin tuaj, do të ndajë dhe bind lexuesit se ai është diçka që ai ka humbur shumë kohë më parë.

Nëse shitet në internet, jini të përgatitur për t'i dhënë një garanci sigurie përdoruesit. Dhe do t'ju duhet një faqe me porosi, duhet të jetë e thjeshtë dhe e qartë (për dyqanet online, pika e daljes është shpesh procesi i porosisë). Në fund të fundit është se çdo element i faqes tuaj ose ulje ka peshën e vet dhe kontribuon në qëllimin përfundimtar të reklamimit - shitjes.

Mësimi 4: Sigurohuni që krijuesi juaj tërheq vëmendjen.

Askush nuk do të lexojë atë që duket jointeresant. Ekzistojnë shumë elementë në hapësirën e Internetit që mund të shkëpusin përdoruesin nga qëllimi i tij përfundimtar. Vëmendja e përdoruesit gradualisht zvogëlohet, kështu që nëse doni ta tërheqni atë, ju duhet të merrni dhe të mbani interesin sa kohë që mesazhi juaj të arrijë përdoruesin.

Pra, çfarë mund të bëni për të bërë reklamën tuaj të vërtetë të ndryshëm dhe të ketë perspektiva konkurruese në luftën për vëmendjen e përdoruesit?

Për shembull, përdorni tituj ose imazhe intriguese. Ju mund të përdorni formatet moderne, për shembull, reklamat me reklama të pasura me banderola ose video interaktive.

Ju mund të përdorni formatet moderne, për shembull, reklamat me reklama të pasura me banderola ose video interaktive

Shiko rastin e plotë

Mësimi 5: Test

Mos u ndal atje, të përmirësoni edhe rezultatet më të larta. Një ndryshim i vogël në titullin ose ngjyrën që përdorni mund të kthejë një fushatë të pasuksesshme në një fitues. Vlerësoni rezultatet e reklamimit dhe zgjedhni ato.

Ne rekomandojmë të lexoni më shumë artikull: Si të krijohet reklama me konvertim të lartë? Zhvillimi i reklamave kreative mund t'u drejtohet profesionistëve. Departamenti ynë i Prodhimit bën të ftohtë dhe reklama shitet posaçërisht për ju. Shkruani [email protected]

Dhe çfarë bëjnë marketistët me përvojë?
Pra, çfarë mund të bëni për të bërë reklamën tuaj të vërtetë të ndryshëm dhe të ketë perspektiva konkurruese në luftën për vëmendjen e përdoruesit?

Уважаемые партнеры, если Вас заинтересовала наша продукция, мы готовы с Вами сотрудничать. Вам необходимо заполнить эту форму и отправить нам. Наши менеджеры в оперативном режиме обработают Вашу заявку, свяжутся с Вами и ответят на все интересующее Вас вопросы.

Или позвоните нам по телефонам: (048) 823-25-64

Организация (обязательно) *

Адрес доставки

Объем

Как с вами связаться:

Имя

Телефон (обязательно) *

Мобильный телефон

Ваш E-Mail

Дополнительная информация: